Husker du Snake?

Snake var et av de første spillene til mobil, og «alle» spilte dette dette i en periode.  Jeg hadde også dette spillet på min mobil etterhvert, men ble aldri så veldig god i dette spillet. Jeg kom over en liten «video-snutt» i dag der noen da spiller en versjon av Snake, men om dette ekte eller ikke kan ikke jegsi noe mye om, men uansett så syns jeg han som spiller dette er rå. Føler selv jeg nesten ble litt nervøs første gang jeg så det, om han virkelig skulle klare unngå å kollidere.. Såpass nervepirrende at jeg ikke følte for å prøve Snake nå, men kanskje noen andre følte utfordringen komme?

1408378062295Dette er et såkalt «Gif-bilde», så det går ikke å stoppe denne. For å se den fra starten må du laste siden på nytt eller vente til den er ferdig.

Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.