OL på jobb

OL nærmer seg og det har startet opp en interresant diskusjon omkring ja eller nei til OL på jobb.Jeg har også tenkt litt over dette, og jeg klarer faktisk ikke å komme på noen jobb der det kan være OK å se OL på TV mens man jobber. Radio derimot, er noe annet, for den syns jeg ikke er like forstyrrende bare man husker hvor volumknappen er og vet når denne skal brukes. Nesten uansett hvor man jobber, så har man en kunde av noen form, og disse ønsker nok service uavhengi av OL eller ikke, og her bør det ikek være noen forskjell om det er privat eller offentlig sektor.

Det er også mange som jobbe med kunder de ikke selv ser, men her er det også ganske vanlig at man må ha et visst fokus på jobben det vøre seg kvalitet, HMS, rellasjon, nøyaktighet etc. Mye kan stå på spill om man i et lite øyeblikk ikke er helt til stede.

 

Ser at Trondheim kommune sier ja til sine ansatte kan se OL på tv i arbeidstiden. Nå har ikke jeg satt meg så mye inn i hva som ligger i deres ja, men jeg håper dette er gjeldende for alle ansatte og at besluttningen er risikovurdert. Kommunen har et bredt ansvar, og mange ansatte på forskjellig plan. Rettferdighet er viktig, og man kan sikkert si mye om kommunens service i utgangspunktet, men servcen må iallefall ikke bli dårligere bare for at man må ha med seg OL på TV.

Og for at man ikke skal bli missforstått så har jeg ingenting i mot OL, og jeg kommer nok til å følge med på dette selv også. Men da kun via litt radio på jobb og så tv på kvelden.

Er det ikke slik at de beste bildene får man via radioen?

Dette innlegget ble publisert i Diverse, Politikk og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.