Språktest for mobilen

Som jeg skrev om tidligere, så har Duolingo kommet med en rimelig språktest for de som ønsker papirer på sin engelsk kunnskap. Nå har de også sluppet samme test som mobil applikasjon, og den er fremdeles gratis! (Normal pris er $20) Når man først tester sin engelsk, så kan det kanskje friste å lære et nytt språk også? Jeg er i gang med italiensk, og bruker da også en app fra Duloingo. Meget lett satt opp med akkurat passende vanskelighetsøkning.

Jeg har tatt engelsktesten og fikk en poengsum på 8,8 av 10 mulige. Prøv gjerne å se om du klarer bedre. Og velger du lære nye språk, så legg meg gjerne til i Duolingo appen, da det er greit med litt konkurranse 😉

Duolingo språktest for iPhone og iPad:
Lær nye språk med Duolingo for iPhone og iPad:

Du finner meg som stakan på Dulingo. Lykke til med testen!

Dette innlegget ble publisert i Anbefalinger og merket med , , . Bokmerk permalenken.