Test av Grandiosa Pizzarull

(Dette er et sponset innlegg fra Likenshare, og det er min egen fullverdige vurdering av produktet, uten påvirkning fra produsent eller leverandør)
Jeg fikk muligheten til å teste Grandiosa Pizzarull, og her er kort om hvordan jeg syns dette var.IMG_5092

Forpakningen virker grei med god veiledning, men jeg syns pappen ble litt for fort myk. Måtte rive litt ekstra for å få åpnet de hullene som skulle åpnes før oppvarming.IMG_5093

Etter 2 minutter i mikroen skulle den være ferdig. Lot den hvile litt slik det sto på pakningen før jeg begynte smake. Den var seig….IMG_5098Etter litt arbeid kom jeg inn til selve fyllet og det så fristende ut, men var OK…ikke mer enn det. Syns den var delvis mettende.IMG_5096I tillegg ble det mye ekstra søl syns jeg, så alt i alt er ikke dette noe jeg kommer til å kjøpe dessverre.

IMG_5100

Dette innlegget ble publisert i Anbefalinger, Mat og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.